'Legyen Ön is Milliomos!' játék

Ezt a játékot eredetileg még 2001-2002 környékén készítettem, saját szórakoztatásom céljára az RTL Klub akkori műsorának mintájára. 2003-ban középiskolás tanárom hatására beneveztem a C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány <19 Szabadfogású Számítógép versenyére (ahol eredményesen szerepelt), így lényeges változásokon ment keresztül a program. Lecserélődött a játékfelület, hang került alá, telepítő program készült, illetve több mint 4.000 kérdés került az adatbázisba. A fejlesztések pár évvel később teljesen leálltak, így ma már további bővítés nem várható.

2011 elején elindult ennek a játéknak a Facebook alapú fejlesztése is, mely itt található meg.

2011.07.14. A játék Facebookra készült verzója alapján elkészült egy 1.785 kérdést tartalmazó frissítés, mely a játék kérdés gyűjteményét aktualizálja és az esetleges hibákat javítja. Letöltés.

2018.12.08. Amennyiben a játék Windows 7 64 bit operációs rendszer alatti futtatásával probléma adódna, érdemes “Windows XP (Service Pack 3)” kompatibilitás beállításával próbálkozni a játék parancsikonján keresztül. Ehhez telepítés után kattints az asztalon megjelenő “Legyen Ön is Milliomos!” parancsikonra jobb egérgombbal, majd a “Tulajdonságok” pontra. Ezt követően a “Kompatibilitás” fül alatti legördülő menüből válaszd ki a “Windows XP (Service Pack 3)” lehetőséget. OK gombbal zárd be az ablakot, majd indítsd el a játékot.

Készült Nyelv Jogállás
Borland Delphi 7 Magyar Ingyenes

Letöltés
Letöltés