Jogsértő volt, így egyelőre vége

Pár órával ezelőtt e-mail üzenetben tájékoztatott a Facebook, hogy a ’Legyen Ön is Millomos!’ Facebook játékom Facebook oldalát szabadalom sértés miatt egy bejelentés nyomán törölték. Ezt követően megkaptam a bejelentés szövegét is, ami után nem láttam más lehetőséget, mint a játék azonnali leállítása mellett dönteni.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a játékot mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, pusztán hobbiból hoztam létre és üzemeltettem mind a mai napig, amire mint utóbb kiderül komoly igény is volt.  Úgy gondolom a játék létrehozásával és üzemeltetésével senkinek nem okoztam kárt, ugyanakkor bizonyára többeknek kellemes kikapcsolódást tudott nyújtani, miközben én is sokat tanulhattam belőle.

Mindezek mellett azonban sajnálattal kellett tudomásul vennem a mostanra több mint 6.000 lájkolóval, 23.000 játékossal, megközelítőleg 2 millió feltett és majdnem 6.000 folyamatosan ellenőrzött és súlyozott kérdéssel rendelkező, növekvő tendenciát mutató játék szomorú sorsát és megtenni a leállításhoz szükséges lépéseket.

Remélem, hogy a jövőben lesz lehetőség a játék jogkövető módon történő újraindítására, melynek természetesen keressük a lehetőségét.

2012. március 8. 21:58-tól az alábbi oldal látható a játék helyett Facebookon: