'Legyen Ön is Milliomos!' desktop játék adatbázis frissítés

Néhány hónappal ezelőtt, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve elkészítettem a 'Legyen Ön is Milliomos!' Facebook játékot, felmerült, hogy később esetleg érdemes lenne egy adatbázis frissítést kiadni a letölthető társához is. Ennek ma el is jött az ideje.

Úgy érzem, hogy sikerült lényegesen finomítani a kérdésgyűjteményen, melyet most részben egy frissítés formájában letölthetővé is teszek.

Sajnos azonban kénytelen voltam egy talán kegyetlennek tűnő döntést is meghozni. A Facebook játék kérdéseinek védelme érdekében az a döntés született, hogy az ott megtalálható kérdéseknek csak egy részét, egész pontosan 1.875 darab kérdést adok így ismét közre. Bár több érv is felsorakoztatható lenne ezen döntés ellen, mégis úgy gondolom, hogy talán ez a jobb döntés.

Az általam elérhető adatok szerint, a régi verzió letöltéseinek száma napi szinten továbbra sem nulla és stagnáló tendenciát mutat, viszont már koránt sem olyan jelentős, hogy vetekedhessen a Facebookon elérhető társával.

A játék Facebookra készült verziója ITT érhető el, míg a régebbi, letölthető társa és a hozzá tartozó most elkészült frissítés pedig ITT.

Készül az adatbázis frissítés...

A frissítés összeállítása közben több nem várt problémát is meg kellett oldani, melyek mind a már nagyon nagyon régi adatbázis szerkesztő alkalmazásnak voltak felróhatóak (lásd fenti kép).