weboldal

Versike 1.0

Az elmúlt hónapok eredményeként a napokban sikeresen befejeztük öcsémmel a Versike on-line oktatóprogram 1.0 verziójának fejlesztését, mely ezentúl a versike.hu címen mindenki számára elérhető.

A Versike egy Java és Google Web Toolkit (GWT) alapokon nyugvó webalkalmazás, melynek célja az általános iskolás korosztály verstanulási nehézségeinek leküzdéséhez segítség nyújtása. Mottója: "Verstanulás, könnyen, gyorsan, pontosan"

Ingatlan közvetítő weboldal

Ez az oldal 2010. január-február környékén készült, PHP, smarty sablonkezelő és mysql adatbázis-kezelő felhasználásával. Az ingatlanokról tárolható tulajdonságok köre tetszés szerint módosítható. Lehetőség van minden ingatlanhoz egyedileg értékesítő munkatársat rendelni, annak aktuális Skpye elérhetőségi állapotát is megjeleníte. Az ingatlanokhoz JavaScript alapú galéria tartozik tetszőleges számú képfeltöltési lehetőséggel. Az ingatlan elhelyezkedése Google alapú térképen több méretben is megtekinthető.

iWiW üzenet letöltő

iWiW üzenetletöltő oldal, melynek segítségével lehetőség van az iWiW-en tárolt saját beérkezett (inbox) és elküldött (outbox) üzeneteinket letölteni. Ehhez az iWiW bejelentkezéshez szükséges e-mail cím és jelszó megadása szükséges. A letöltés után az üzenetek tömörítetve elküldésre kerülnek az iWiW bejelentkezéshez használt e-mail címre. Kibontás után az inbox.html és outbox.html fájlokban megtalálhatóak az üzenetek. Az oldal semmilyen iWiW-el összefüggő adat sem tárol el!