Legyen Ön is Milliomos játék

Ezt a játékot eredetileg még 2001-2002 környékén készítettem, saját szórakoztatásom céljára az RTL Klub akkori műsorának mintájára. 2003-ban középiskolás tanárom hatására beneveztem a C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány <19 Szabadfogású Számítógép versenyére (ahol eredményesen szerepelt), így lényeges változásokon ment keresztül a program. Lecserélődött a játékfelület, hang került alá, telepítő program készült, illetve több mint 4.000 kérdés került az adatbázisba. A fejlesztések pár évvel később teljesen leálltak, így ma már további bővítés nem várható.

2011 elején elindult ennek a játéknak a Facebook alapú fejlesztése is, mely itt található meg.

2011.07.14. A játék Facebookra készült verzója alapján elkészült egy 1.785 kérdést tartalmazó frissítés, mely a játék kérdés gyűjteményét aktualizálja és az esetleges hibákat javítja. Letöltés.

Készült Nyelv Jogállás
Borland Delphi 7 Magyar Ingyenes (letöltés)

 

Letöltés
Letöltés

Sajnálatos módon a NOD32 egyik verziója valamilyen oknál fogva a játék telepítése során egy vírus jelenlétére figyelmeztet a milliomos.exe fájlban. Az érintett fájl eredeti (nem a szerveren tárolt) verziójával is tapasztalható ez a jelenség, így a figyelmeztetés minden bizonnyal téves. Ezt a megállapítást a Kaspersky Internet Security 7-es verziója is megerősítette, mivel az nem talált vírust. A jelzés okát nem sikerült minden kétséget kizáróan megállapítani.

A telepítő állománynak a lehető legnagyobb körültekintés melletti kezelése esetén is előfordulhat valós vírusfertőzés, így az esetleges jelzésre adott felhasználói válasz minden esetben a felhasználó felelőssége.

A fájlt a virustotal.com oldalon nagy számú víruskereső motorral is megvizsgáltuk, mely a ferzőzöttséget szintén cáfolta. (Az vizsgálat részletes eredményét ide kattintva tekintheti meg.)